Home » Deodoran terbaru NIVEA kini dengan wangian premium, tingkat keyakinan wanita

Deodoran terbaru NIVEA kini dengan wangian premium, tingkat keyakinan wanita

nivea

NIVEA, baru-baru ini melancarkan rangkaian deodoran pencerah baharu, NIVEA Extra Bright Premium Fragrance memberikan manfaat tambahan untuk mencerahkan dan melicinkan kulit bawah lengan dengan wangian eksklusif berkekalan yang meningkatkan keyakinan dan kecantikan wanita sepanjang hari.

Berasaskan misi NIVEA dalam menyediakan penjagaan yang terbaik untuk diri dan kulit, deodoran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance serba baharu ini terdapat dalam 3 varian wangian eksklusif iaitu Velvet Romance, Fresh Lavier and Miracle Sweet.

Bunga Peony merupakan salah satu bunga kegemaran ramai dan ia merupakan wangian utama untuk deodoran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance Velvet Romance serba baharu, menawarkan wangian bertaraf dunia yang istimewa kepada pengguna untuk meningkatkan keyakinan mereka untuk bergaya setiap hari.

Pengurus Serantau untuk Beiersdorf Malaysia & Singapura, Ng Hock Guan.

Pengurus Serantau untuk Beiersdorf Malaysia & Singapura, Ng Hock Guan berkata, NIVEA menggabungkan kepakarannya dalam kedua-dua penjagaan kulit dan kebersihan diri untuk merumuskan deodoran yang menyediakan penjagaan khusus untuk kulit bawah lengan.

Katanya, rangkaian deodoran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance adalah hasil daripada penyelidikan dan maklum balas yang diterima daripada golongan wanita dari semua lapisan masyarakat.

“Kami mendapati bahawa 90% wanita berasa lebih yakin apabila mereka memakai wangian berbanding tanpa sebarang wangian. Mereka ingin meningkatkan keyakinan dengan berbau wangi dan penampilan yang terbaik, tanpa mengabaikan keperluan asas penjagaan diri.

“NIVEA sangat teruja untuk menerajui inovasi dan menghasilkan produk yang memenuhi keperluan pengguna. Rangkaian deodoran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance baharu ini melangkaui fungsi asas untuk menghilangkan bau badan.

“Ia didatangkan dengan faedah tambahan untuk mencerahkan dan melicinkan kulit bawah lengan dengan 10X lebih Vitamin C, ditambah pula dengan wangian eksklusif #SignatureScent yang berkekalan untuk meningkatkan keyakinan wanita,” katanya ketika berucap pada majlis pelancaran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance di Kuala Lumpur, baru-baru ini.

Pelbagai selebriti tempatan dan pempengaruh yang pakar di dalam industri kecantikan dan penjagaan diri menghadiri majlis pelancaran ini.

Barisan selebriti dan influencer berkongsi pengalaman masing-masing menggunakan deodoran terbaru NIVEA.

Selebriti dan “influencers” terkenal seperti Amyra Rosli, Sweet Qismina, Nabila Razali, Cherry Quah, Elecher Lee dan Nana Bebu berkongsi pengalaman peribadi dan varian kegemaran mereka daripada rangkaian deodoran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance serba baharu yang melengkapkan gaya hidup mereka.

Rangkaian deodoran NIVEA Extra Bright Premium Fragrance boleh didapati di semua kedai Watsons, farmasi dan kedai atas talian NIVEA Official dalam botol Spray 150ml dan botol roll-on 50ml masing-masing pada harga runcit yang disyorkan RM21.80 dan RM15.90.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk NIVEA dan kemaskini terkini, sila ikuti  www.facebook.com/mynivea or visit https://www.nivea.com.my/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *