Home » Go Shop tawar diskaun RM35, penghantaran percuma daging korban

Go Shop tawar diskaun RM35, penghantaran percuma daging korban

goshop

KUALA LUMPUR: Platform beli-belah barangan rumah dan e-dagang, Go Shop menyambut perayaan Aidiladha dengan menawarkan pembelian daging korban kepada para pelanggannya dalam Zahazan Pakej Ibadah Qurban sehingga 20 Jun 2023.

Pelanggan boleh menempah bahagian korban pilihan mereka termasuk Bahagian Lembu (India/Nigeria) dengan harga RM590, Bahagian Unta (Mekah) dengan harga RM890 atau Ekor Kambing (Mekah) dengan harga RM790 serta menikmati potongan sebanyak RM12 apabila mereka menggunakan kod HAJ12 (perbelanjaan minimum RM150) atau sebanyak RM35 apabila mereka menggunakan kod HAJ35 (perbelanjaan minimum RM350).

Pelanggan juga akan menerima sijil digital, buku Munyatul Musolli (selagi stok masih ada) dan satu baucar Umrah bernilai RM100 dengan setiap pembelian.

Go Shop juga kembali dengan kempen popular mereka, ‘Macam-Macam Ada’ yang menawarkan tawaran-tawaran terhebat daripada pelbagai kategori seperti elektronik digital, barangan rumah, perlatan dapur serta makanan dan barangan runcit.

Pelanggan boleh menikmati diskaun RM12 apabila mereka menggunakan kod MMA12 (perbelanjaan minimum RM150) dan RM35 dengan kod MMA35 (perbelanjaan minimum RM350) dengan penghantaran percuma untuk Semenanjung Malaysia.

Sebanyak 44 peratus diskaun ditawarkan untuk pelbagai kategori seperti stok pantri; Pek Berkembar Julie’s Love Letters, Kolagen Diamond Kinohimitsu, Sarang Burung FG Walet’s, Multivit & Mineral Vitahealth, Kombo Pes Raya Chef Ustazah dan banyak lagi.

Pelanggan juga boleh mendapatkan keperluan alat dapur seperti Set pisau Profine, Set kutleri keluli tahan karat Felli, Kuali besi halus Vantage, Set Teko Rosabelle Corelle, Kuali Non Stick 28cm MY.HOME STYLE, Penggoreng Udara 3.8L Russell Taylors dan banyak lagi.

Alatan dan perkakas rumah turut tersenarai dan ditawarkan 44 peratus diskaun seperti Pembersih Vakum Robotik 2 dalam 1 Samu Giken, Pengadun Pendiri 4.2L Elba, Pengisar Memasak Pintar Primada dan banyak lagi.

Peminat gajet juga boleh mendapatkan barangan elektronik digital terkini seperti Samsung Galaxy Z Flip4, Papan Kekunci Apple, Oppo Pad Air, Pengecas Pantas Kabel 6A Type-C VIVO (80W), Powerbank Pineng, pembersih vakum Mi dan banyak lagi.

Pelanggan juga boleh menambah perlindungan waranti untuk produk terpilih sehingga 3 tahun dengan Waranti Gantian Plus 1 Go Shop.

Selain itu, pelanggan yang berbelanja RM200 dan ke atas dalam satu pesanan layak mendapat tambahan RM5 Go Points untuk digunakan dalam pembelian seterusnya (sah untuk sebulan).

Untuk mengetahui lebih banyak tawaran yang menarik melalui Go Shop di Astro, anda boleh menonton Saluran 118 dan Saluran 111 dalam Bahasa Malaysia, dan Saluran 303 dalam Bahasa Mandarin.

Untuk maklumat lanjut, layari www.goshop.com.my atau muat turun aplikasi Go Shop menerusi Google Play dan App Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *