Home » Koleksi Raya Malabar Gold & Diamonds rekaan khas pereka dunia

Koleksi Raya Malabar Gold & Diamonds rekaan khas pereka dunia

malabar

HARI Raya kian menghampiri dan pastinya wanita sama ada sudah berkahwin atau belum, mahu kelihatan anggun pada pagi Syawal dengan memakai perhiasan daripada emas permata.

Bagi yang masih tercari-cari koleksi ingin digayakan pada Syawal ini untuk memenuhi cita rasa tersendiri, boleh berkunjung ke Malabar Gold & Diamonds untuk memilih koleksi raya bertemakan ‘Mulianya Ramadan, Indahnya Lebaran’. 

Sudah pasti, lebaran tidak lengkap jika tiada persalinan serba baru. Dari busana dan tudung sedondon, tidak sempurna tanpa seutas gelang emas atau pun rantai di leher. 

Barangan kemas bukan lagi pembaziran, emas terbukti mempunyai nilai pelaburan yang menguntungkan. Jika mampu, hadiahkan seutas rantai atau cincin emas sebagai tanda kasih sayang dan penghargaan kita kepada yang tersayang. 

Pemberian ini pastinya akan membahagiakan yang tersayang lebih-lebih lagi terdapat pelbagai koleksi yang unik lagi eksklusif disajikan di kedai-kedai emas Malabar Gold & Diamond. 

Koleksi istimewa sempena Aidilfitri direka khas oleh pereka-pereka antarabangsa dari 13 negara dengan kerja tangan yang begitu halus dan terperinci selain pastinya rekaan yang diketengahkan sesuatu yang lain dari yang lain.

Matlamat utama Malabar Gold & Diamonds adalah untuk memberikan sesuatu yang unik dan istimewa kepada peminat barangan kemas tempatan. 

Rekaan yang cantik, harga mampu milik dan yang paling utama ialah kepuasan kepada pelanggan dengan pengalaman perkhidmatan pelanggan yang terbaik.

Keistimewaan tawaran di Malabar Gold & Diamonds ialah pembelian balik 100% tanpa susut barangan emas atau berlian yang dibeli dari Malabar.

Sempena promosi Hari Raya ini, tawaran 100% tanpa susut nilai diberi kepada barangan emas lama pelanggan yang dibeli dari mana-mana kedai lain dengan pembelian barangan berlian. 

Sekiranya, pelanggan tidak membeli barangan berlian dan ingin menukarkan balik barangan emas lama mereka, Malabar akan membeli balik barangan emas lama dengan potongan hanya 8% manakala bagi pelanggan ingin mendapatkan tunai, potongan hanya 5% akan dikenakan untuk barangan yang dibeli di Malabar Gold & Diamonds.

Koleksi Hari Raya tahun ini menampilkan koleksi NOUR yang diinspirasikan dari Timur Tengah di mana warna emasnya lebih matte dan tampil lebih elegan dan tidak begitu berkilauan.  

Koleksi BELLA pula dengan rekaan yang lebih kontemporari dengan kombinasi emas putih, emas ros dan emas kuning. 

Koleksi yang diinspirasikan dari elemen flora dan fauna, ELLAN menampilkan rekaan 3D dimana kelopak-kelopak bunga lebih mekar dan menarik.

Malabar Gold and Diamonds telah berada di Malaysia sejak 2015 dengan 9 bilik pameran di Malaysia iaitu di Ampang Point, Jalan Bunus; Masjid India; Klang; Seremban Mydin Mall, Seremban 2 dan Mydin Mall, Subang Jaya, Penang dan Ipoh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *