Home » Minum petang dengan Petite Yum dan Burger Terbaik di Dorsett KL

Minum petang dengan Petite Yum dan Burger Terbaik di Dorsett KL

dorsett KL

TIADA yang lebih menggembirakan selain menghabiskan masa bersama yang tersayang pada hujung minggu dengan aktiviti yang menyeronokkan misalnya menikmati minum petang yang enak. 

Apa kata bawa insan istimewa anda merasai pengalaman yang menyeronokkan serta suasana yang cukup selesa untuk minum petang dengan set Petite Yum Hi-Tea di Dorsett Kuala Lumpur. 

Dengan hanya RM68 untuk 2 orang, nikmati pelbagai hidangan lazat, khas untuk memikat selera tempatan dari pilihan sandwich, pastri dan kuih muih lazat.

Lebih menarik, set ini didatangkan dengan minuman seperti kopi, teh atau teh lemon ais yang bole diisi semula secara percuma.

Ini adalah peluang anda untuk mencipta kenangan yang berkekalan bersama pasangan, rakan atau keluarga sambil menikmati makanan, teman dan suasana dingin dan selesa.

Ini sekaligus menjadikan petang hujung minggu anda yang biasa menjadi momen yang indah, dipenuhi dengan kemesraan dan hubungan erat.

Promosi The Petite Yum bermula dari 1 Ogos hingga 31 Oktober 2023, pada setiap Sabtu dan Ahad, dari 12 tengahari hingga 5 petang di Checkers Café Dorsett Kuala Lumpur.

Hidangan burger terbaik

Jika anda penggemar burger, kafe ini juga menyediakan tiga pilihan sama ada kepingan ikan, daging lembu atau ayam di atas roti arang, ditambah keju, salad segar dan semua keenakan di dalam sebiji burger.

Burger ayam BBQ adalah hidangan klasik mengabungkan keju cheddar, ayam BBQ yang dipanggang, tomato, salad dan timun jeruk dihidang bersama jejari keledek goreng. 

Bagi peminat Burger Lembu Keju pula, nikmati kepingan daging lembu yang dipanggang dengan tomato segar, salad, timun jeruk, keju cheddar dan mayo zaitun dihidang bersama jejari keledek goreng. 

Manakala ikan tempura bersama tomato adalah bahan utama melengkapkan Burger Ikan dengan kombinasi salad, timun jeruk, keju cheddar dan mayo zaitun, turut dihidang bersama jejari keledek goreng.

Hanya RM38 setiap hidangan termasuk teh lemon ais serta pencuci mulut. 

Untuk maklumat lanjut dan tempahan meja, hubungi atau WhatsApp di talian +60 12 674 3509 atau +60 12 628 0551.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *