Home » NIVEA Extra Bright C&HYA untuk kulit sihat berseri dalam 3 hari

NIVEA Extra Bright C&HYA untuk kulit sihat berseri dalam 3 hari

nivea

KUALA LUMPUR: Jenama penjagaan kulit nombor satu dunia, NIVEA melancarkan inovasi terbaru iaitu rangkaian penjagaan kulit NIVEA Extra Bright C&HYA dengan gabungan kebaikan sains dan bahan semulajadi.

Diperkaya dengan 500X konsentrasi Vitamin C yang diekstrak dengan teknik sejuk dan 3X saiz molekul Hyaluron, rangkaian penjagaan kulit NIVEA Extra Bright C&HYA mampu menjadikan kulit lebih berseri, anjal dan sihat dalam masa 3 hari sahaja.

Pengurusi Serantau Beiersdorf (Malaysia & Singapura), Ng Hock Guan berkata, NIVEA Extra Bright C&HYA berbeza daripada penjagaan kulit bervitamin lain kerana penggunaan teknologi dalam mengekstrak Vitaman C, iaitu dengan teknik sejuk (cold extraction technology), yang tidak menggunakan haba untuk mengekalkan semua kebaikan vitamin dan nutrien untuk kulit dan memastikan keberkesanan yang optimum dicapai.

“Rangkaian NIVEA Extra Bright C&HYA adalah bukti kekuasaan sains dan bahan semulajadi. 

“Selama lebih daripada100 tahun, NIVEA terus komited dalam menyediakan penjagaan kulit terbaik dengan rangkaian produk yang dirumus khas.

“Setiap produk dari NIVEA bertujuan membuat pengguna berasa yakin dengan kulit mereka, dan rangkaian penjagaan kulit NIVEA Extra Bright C&HYA tidak terkecuali,” katanya berucap pada majlis pelancaran bersempena dengan ‘concourse roadshow’ yang diadakan di pusat beli-belah Mid Valley, Kuala Lumpur, baru-baru ini.

Hadir sama pada majlis berkenaan, selebriti Chacha Maembong, Liya Maisarah dan Dr Shazril yang berkongsi pandangan dan testimoni pengguna sebenar, selain Izzue Islam dan Shiha Zikir yang menghiburkan pengunjung pusat beli-belah.

Dalam sesi pengkongsian pakar, Dr Shazril menegaskan kebaikan bahan paling utama iaitu Vitamin C sebagai salah satu bahan penjagaan kulit yang paling berkesan dan selamat terhadap kulit kusam dan tona tidak sekata.

“Produk penjagaan kulit Vitamin C adalah berbeza kerana ia amat sensitif dan mudah teroksidasi terutamanya apabila terdedah kepada haba.

“Aspek unik NIVEA Extra Bright C&HYA adalah dalam teknologi pengestrakan Vitamin C, di mana teknik sejuk (cold extraction technology) digunakan, yang mampu mengekalkan kebaikan vitamin dan nutrien sambil memastikan keberkesanan anti-oksidanya adalah pada tahap maksima.

“Ujian iodin menunjukkan Vitamin C yang diekstrak dengan teknik sejuk mempunyai keberkesanan yang lebih tinggi, mengesahkan statusnya sebagai penyelesaian yang luar biasa untuk kulit yang lebih berseri, anjal dan sihat,” katanya.

Vitamin C yang diekstrak dengan teknik sejuk digabungkan dengan 3X Saiz Molekul Hyaluron (HA) yang mampu menembusi secara mendalam dan mengaktifkan pengeluaran Hyaluron dalam setiap lapisan kulit, memberikan kelembapan berpanjangan sambil menjadikan kulit terhidrat, lembut dan anjal selepas digunakan.

Rangkaian NIVEA Extra Bright C&HYA adalah lambang kebaikan penjagaan kulit yang dipenuhi dengan bahan-bahan semula jadi yang sihat untuk menghasilkan kesan yang optimum untuk kulit yang lebih berseri, terhidrat dan sihat, dan ia adalah sangat sesuai untuk semua yang mementingkan kecantikan dan kesihatan kulit wajah.

Rangkaian NIVEA Extra Bright C&HYA baharu terdiri daripada enam produk untuk melengkapkan rejimen penjagaan kulit anda.

Ia adalah Micellar Water, Cleanser (pembersih muka), Essence Water, Serum, Day Cream (krim siang) dan Night Gel (gel malam).

Saksikan keberkesanan NIVEA Extra Bright C&HYA yang menjanjikan hasil untuk kulit yang lebih berseri dan anjal dalam masa tiga hari.

Rangkaian NIVEA Extra Bright C&Hya boleh didapati di semua kedai Watsons, farmasi dan kedai atas talian di NIVEA Official.

Untuk maklumat lebih lanjut tentang produk NIVEA dan kemas kini terkini, sila ikuti www.facebook.com/mynivea atau layari https://www.nivea.com.my/.

Baca juga:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *