Home » OH MY MEOW! EXPO 2023 jangka 80,000 pencinta kucing

OH MY MEOW! EXPO 2023 jangka 80,000 pencinta kucing

kucing

KUALA LUMPUR: Penganjur bazar haiwan kesayangan popular di Desa Parkcity membawakan OH MY MEOW! EXPO 2023 yang menjanjikan ‘pengalaman gaya hidup unik’ untuk pemilik kucing di Malaysia.

Lebih 80,000 pengunjung dijangka melawat OH MY MEOW! EXPO 2023 yang akan menampilkan lebih 200 jenama kucing tempatan dan antarabangsa di ketiga-tiga dewan pameran Mid Valley Exhibition Centre, Kuala Lumpur.

Pencinta kucing dijemput untuk membawa bersama haiwan peliharaan mereka untuk menikmati aktiviti dan permainan hujung minggu yang menyeronokkan, sambil meneroka pelbagai produk dan jenama terkini.

OH MY MEOW! EXPO 2023 dianjurkan khas untuk memenuhi keperluan komuniti haiwan peliharaan yang semakin menerima permintaan.

Antara aktiviti menarik yang disediakan di OH MY MEOW! EXPO 2023 adalah Pertandingan Kucing dan ‘Meet-N-Greet’ bersama selebriti kucing Johan & His Cats, Mint Gemuk & Jibek Hikers Cat.

OH MY MEOW! EXPO 2023 turut menyediakan diskaun dan tawaran hebat daripada jenama kucing kegemaran anda.

Pencinta kucing juga boleh menemui trend terkini dalam industri haiwan peliharaan apabila pemilik jenama mempamerkan produk dan perkhidmatan terbaharu mereka, semuanya dengan visi untuk meningkatkan ‘kualiti hidup’ haiwan peliharaan di Malaysia.

Penganjur OH MY MEOW! EXPO 2023, Jaice Tan berkata, selain memenuhi keperluan komuniti haiwan peliharaan, pameran ini juga diadakan bagi menganjurkan pacuan pengambilan kucing terbesar di Malaysia,

“Pameran OH MY MEOW! adalah peluang terbaik bagi pemilik si comel untuk menemui produk dan trend terkini dalam industri kucing.

“Sebagai pemilik kucing, saya sentiasa mencari cara untuk meningkatkan ‘kualiti hidup’ untuk haiwan peliharaan saya,” katanya.

Pameran OH MY MEOW! 2023 berlangsung dari 10 pagi hingga 9 malam, bermula 4 hingga 6 Ogos 2023 di Pusat Pameran Mid Valley, Kuala Lumpur.

Masuk adalah percuma! Layari media sosial Instagram dan Facebook Oh My Pet Expo untuk maklumat terkini.

Baca juga:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *